Atunci cand cauti cele mai mici preturi siguri le gasesti aici.

Google Anunță Evenimentul de Lansare pentru Pixel 8 și Pixel 8 Pro

Google Anunță Evenimentul de Lansare pentru Pixel 8 și Pixel 8 Pro

Evenimentul de lansare si detalii despre noile Pixel-uri

Google a emis invitaii pentru un eveniment programat pe 4 octombrie pentru a dezvalui noile aditii la gama "Pixel". Evenimentul "Made by Google" va avea loc in New York, incepand cu ora 10 a.m. ET.

Inovatii si Caracteristici Anticipate

Există zvonuri cu privire la caracteristicile viitoarelor telefoane Pixel 8. Acestea ar putea include o camera ultralata imbunatatita si noi functii activate de AI pentru sistemul de camera. De asemenea, se vor aduce ajustari subtile la design si ecran.

Un zvon interesant sugereaza ca Pixel 8 Pro ar putea avea un termometru fara contact, util pentru a masura temperatura corporala.

Posibile lansari conexe

Evenimentul ar putea fi momentul dezvaluiri Pixel Watch 2, urmatorul ceas inteligent de la Google. Acesta este anticipat sa ofere o viata mai lunga a bateriei si noi functii pentru monitorizarea sanatatii.

Comparativ cu trecutul

Seria Pixel 7 de la Google a fost bine primita, cu modelele Pixel 7 Pro si Pixel 7A inscrise pe lista celor mai bune telefoane din 2023 de catre CNET. In plus fata de asta, Google a lansat in acest an primul sau telefon pliabil, Pixel Fold.

Conditii in Industrie si Evenimente Concurrente

Invitatiile Google au fost trimise dupa anuntul Apple cu privire la dezvaluirea iPhone 15, programata pentru 12 septembrie la sediul Apple Park din Cupertino, California.

Specificatii asteptate

Data de lansare a Pixel 8

Google a mentinut o lansare de toamna pentru seria Pixel in ultimii ani. Evenimentul "Made by Google" este programat pentru 4 octombrie, cu debutul modelului Pixel 8 si Pixel 8 Pro in centrul atentiei.

Display si Design

Rapoartele indica faptul că ambele modele Pixel 8 vor dispune de ecrane mai mici si mai luminoase, cu o rata de reimprospatare de 120Hz. Dimensiunile ecranelor variaza, iar Pixel 8 Pro va pastra acelasi panou de 6.7 inch dar cu margini mai subtiri. Rezolutiile ecranelor raman asemanatoare.

Procesor Tensor

Pixel 8 va fi alimentat de noua serie de cipuri Tensor G3 (numite cod Shiba si Husky). Aceste cipuri ar putea aduce un boost semnificativ in performanta si vor sustine retelele 5G.

Camere Foto Avansate

Pixel 8 si Pixel 8 Pro vor integra camere imbunatatite, cu functii de fotografiere HDR stagionat pentru imagini mai clare si consistente. De asemenea, se speculeaza ca camera principala va avea un upgrade, iar camera ultra-lata ar putea primi un senzor de 64MP.

Baterie si incarcare

Bateriile noilor Pixel-uri sunt asteptate sa fie comparabile cu cele ale modelelor anterioare. Pixel 8 Pro ar putea avea o baterie cu capacitatea putin redusa. Se preconizeaza ca modelul Pro va beneficia de încărcare mai rapida, iar încarcarea wireless va ramane la nivelul modelului anterior.

Software si actualizari

Se anticipeaza ca Pixel 8 va fi lansat cu Android 14. Google ar putea extinde suportul software pana la cinci ani, pentru a se alinia cu politica Apple. Aceasta ar putea imbunatati experienta utilizatorului pe termen lung.

Cu doar cateva luni pana la evenimentul de lansare, asteptam cu nerabdare sa vedem ce aduce Google pe piata telefoanelor Pixel 8 si Pixel 8 Pro.


Daniel Apetricai
Autor: Daniel Apetricai

Sunt un entuziast al tehnologiei, întotdeauna în căutarea celor mai noi și inovatoare produse și tendințe. Citesc zilnic știrile tehnologice și îmi petrec mult timp cercetând diferite produse și servicii, încercând să în...

Search

Articole Recente

Etichete

;