Atunci cand cauti cele mai mici preturi siguri le gasesti aici.

"Regina frumusetii din Ierusalim" de Sarit Yishai - Levi

"Regina frumusetii din Ierusalim" de Sarit Yishai - Levi

Romanul "Regina frumuseții din Ierusalim" este o saga familială, care urmărește povestea a trei generații de femei din familia Malka, în Israelul anilor 1950 până în prezent. Cartea începe cu Regina, matriarha familiei, o femeie frumoasă și puternică, care este forțată să-și părăsească casa în Ierusalim în timpul războiului arabo-israelian din 1948. Ea își ia fiica, Nina, și pleacă într-un kibbutz din nordul Israelului, unde își va petrece restul vieții.

Nina este frumoasă și are o voce minunată, dar este nefericită în căsnicia ei cu Avinoam, un om puternic și posesiv. În timp ce încearcă să găsească un echilibru între viața de familie și cea profesională, ea se confruntă cu dorințele și visele sale nerealizate. Fiica lor, Tehila, încearcă să înțeleagă trecutul familiei sale și să afle mai multe despre viața bunicilor ei în Ierusalim.

Pe parcursul romanului, se revelează secrete și trădări, iar personajele se confruntă cu alegeri dificile și pierderi dureroase. Romanul explorează teme precum iubirea, familie, identitate și moștenire culturală, oferind o privire profundă și captivantă asupra istoriei și culturii israeliene.

Cine este Sarit Yishai - Levi

Sarit Yishai-Levi este o autoare israeliană, născută în anul 1947 în Ierusalim, Israel. Ea a lucrat ca jurnalistă pentru ziarul israelian "Haaretz" timp de mulți ani înainte de a deveni romancieră.

Yishai-Levi este cunoscută pentru abilitatea sa de a crea personaje puternice și complexe, precum și pentru portretizarea vieții evreilor ortodocși în Israel. Ea este autoarea a mai multor romane, inclusiv "Hannah", "The Beauty Queen of Jerusalem", "The Sound of Our Steps", și "The Tahini War". "Regina frumuseții din Ierusalim" este unul dintre cele mai cunoscute și apreciate romane ale ei, fiind tradus în mai multe limbi și câștigând premii literare importante în Israel.

CUMPARA CARTEA:

Daniel Apetricai
Autor: Daniel Apetricai

Sunt un entuziast al tehnologiei, întotdeauna în căutarea celor mai noi și inovatoare produse și tendințe. Citesc zilnic știrile tehnologice și îmi petrec mult timp cercetând diferite produse și servicii, încercând să în...

;